Aanbeveling

Je gebruikt een zeer verouderde versie van Internet Explorer, die een hoop veiligheidsproblemen heeft en hedendaagse webstandaarden slecht ondersteunt. Voor een betere, snellere en veiligere ervaring op het gehele internet en om beter op de toekomst voorbereid te zijn, adviseren we je om Internet Explorer gratis te upgraden. Werk je bij een bedrijf waarbij je dit zelf niet kunt doen? Vraag dan je systeembeheerder(s) om deze essentiële update.

Je kunt er ook voor kiezen om een andere browser te gaan gebruiken: Firefox, Opera, Safari of Chrome zijn allemaal gratis en vele malen veiliger en sneller dan Internet Explorer.

concept-denken.nl

concept denken voor de Mediatechnoloog in vijf stappen

Coffee Media
Visual
photo credit: Florin Gorgan via photopin cc
Visual
photo credit: Matthew Stewart | Photographer via photopin cc
Visual
photo credit: kalidoskopika via photopin cc
Visual
photo credit: andywon via photopin cc
Visual
photo credit: juhansonin via photopin cc
Visual
photo credit: Pink Sherbet Photography via photopin cc
Visual
photo credit: zeze57 via photopin cc

Broekman over moodboards

-

Broekman over vormgeving

Vervolgens werd de vorm vooral communicatief. De vorm moest vooral communiceren. De vorm van het product werd vanuit die gedachte gemaakt. We staan nu op het punt om over te stappen naar een vormgevoel en vormentaal waarbij de consument bij het product een gevoel moet krijgen dat er een verhaal achter ligt. Als het verhaal verkeerd is, zal de consument het product links laten liggen.
(...)
De producten zullen sterke emotionele waarden moeten hebben om bij grote groepen mensen aan te slaan.