Aanbeveling

Je gebruikt een zeer verouderde versie van Internet Explorer, die een hoop veiligheidsproblemen heeft en hedendaagse webstandaarden slecht ondersteunt. Voor een betere, snellere en veiligere ervaring op het gehele internet en om beter op de toekomst voorbereid te zijn, adviseren we je om Internet Explorer gratis te upgraden. Werk je bij een bedrijf waarbij je dit zelf niet kunt doen? Vraag dan je systeembeheerder(s) om deze essentiële update.

Je kunt er ook voor kiezen om een andere browser te gaan gebruiken: Firefox, Opera, Safari of Chrome zijn allemaal gratis en vele malen veiliger en sneller dan Internet Explorer.

concept-denken.nl

concept denken voor de Mediatechnoloog in vijf stappen

Coffee Media
Visual
photo credit: Florin Gorgan via photopin cc
Visual
photo credit: Matthew Stewart | Photographer via photopin cc
Visual
photo credit: kalidoskopika via photopin cc
Visual
photo credit: andywon via photopin cc
Visual
photo credit: juhansonin via photopin cc
Visual
photo credit: Pink Sherbet Photography via photopin cc
Visual
photo credit: zeze57 via photopin cc

Broekman over denken

Pas als je denkt - opschrijft - denkt - erover praat - opschrijft - denkt, zul je steeds verder komen en tot diepere inzichten en oplossingen geraken. (...) Het is een goede zaak om meteen na het verkrijgen van de opdracht, deze op te schrijven in eigen woorden. Dat verheldert de opdracht. Ook kan het denken worden gestimuleerd om enige tijd na de start van het werken aan de opdracht, bepaalde woorden uit de opdracht analytisch te onderzoeken. Bijvoorbeeld door een woordenboek in te zien.